Citroën C1

BYBILEN MED DEN STORE PERSONLIGHETEN

Citroën C1 har kompakte mål og fremragende kjøreegenskaper, slik at du kan farte bekymringsfritt rundt i byen. Den friske og sprudlende bybilen fås nå også i en åpen «Airscape»-versjon. 

3,46 M
3 AIRSCAPE
Til tross for de kompakte målene (3,46 m lang, 1,62 m bred og 1,46 m høy). Tilgjengelig i «Airscape» versjonen, har Citroën C1 et romslig interiør med god plass til fire voksne.
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
I tråd med Citroën Advanced Comfort®-programmet har Citroën C1 nå fått enda bedre komfort, med forbedret akustikk og mer komfortabel støtdemping.
26 KOMBINASJONER Å VELGE MELLOM
Design din Citroën C1 nøyaktig slik du vil ha den! Én eller to farger? Velg blant til sammen 26 kombinasjoner og tilpass designen ned til minste lille detalj.
6 FØRERASSISTENT-SYSTEMER
Citroën C1 er full av teknologi som gjør hverdagen enklere. Den har ikke mindre enn seks sikkerhets- og førerassistentsystemer, inkludert Active City Brake og trafikkskiltgjenkjenning.

UIMOTSTÅELIG

EN DYNAMISK HUMØRSPREDER

Citroën C1 skiller seg ut med sin optimistiske design og muntre personlighet – se bare på de karakteristiske frontlyktene. Lyssignaturen med LED-kjørelys har en vertikal utførelse som fremhever bilens lekne stil og unike personlighet.

26 KOMBINASJONER

LEK DEG MED FARGER, VELG KONTRASTER

Med åtte karosserifarger å velge mellom kan du skreddersy Citroën C1 til din egen smak med en palett som går fra Oural-hvit til Caldera-sort, via Galaxite-grå, Calvi-blå og Scarlett-rød. Bilen selv er full av kontraster, og tofargede versjoner er tilgjengelig som standard på spesialmodellene og som ekstrautstyr på utstyrsnivåene Feel og Shine. Velg blant til sammen 26 kombinasjoner og tilpass designen ned til minste lille detalj. Design din Citroën C1 nøyaktig slik du vil ha den!

KUL KUPÉ

De rene linjene i Citroën C1s dashbord er frisket opp med flotte farger rundt multimedieskjermen, luftdysene og girspaken. Kupeen har fått en glad og optimistisk grunntone med blant annet setetrekk i sterke farger.

KOMFORT I KUPEEN

Citroën C1 er som skapt for byturer, med topp sittekomfort og en rekke praktiske løsninger og smarte oppbevaringsrom rundt om i kupeen. Den har dessuten mye utstyr som ivaretar kjørekomforten, blant annet 7-tommers berøringsskjerm, automatisk klimaanlegg, betjeningselementer på rattet og forseter med minnefunksjon.

196 L BAGASJEROM

PRAKTISK OG TILGJENGELIG

Citroën C1 er laget for å gjøre hverdagen enklere. Bagasjerommet på 196 liter er praktisk og lett tilgjengelig, med et todelt, nedfellbart baksete og en hattehylle som felles inn automatisk når bakluken åpnes. Med baksetene nedfelt øker bagasjeromsvolumet til hele 780 liter.

AIRSCAPE

MED VINDEN I HÅRET

Citroën C1 fås nå også i Airscape-versjon.

Det myke stofftaket (800 mm langt og 760 mm bredt) har elektrisk styring og er enkelt å åpne og lukke.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Allan Ochoa

allan.ochoa@aakrabil.no

Tlf. 907 95 700