Citroën ë-Berlingo

ë-Berlingo gir tilgang til elektrisk mobilitet for svært mange av de som har varebilen som ett av sine viktigste verktøy.

Det minste medlemmet av Citroëns varebilfamilie følger dermed i fotsporene til den større ë-Jumpy, som nylig ble kåret årets varebil 2021. I likhet med storebror har ë-Berlingo tatt overgangen til elektrisk drivlinje uten kompromisser, og leverer samme modularitet og komfort som den fossile versjonen.

355.900,-

Månedspris fra 5.074,- eks mva.
60 måneder / 0 km, 4,45% rente.

Forskuddsleie kr. 35.590,-. Etableringskostnad kr. 4.790,-.
Restverdi kr. 58.463,-
Alle priser er eks. mva.

Med en rekkevidde på 275 kilometer (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye ë-Berlingo bygget på EMP2 plattformen fra PSA. Takket være at batteriene er plassert under gulvet, kan Citroën beholde lasteplassen og fleksibiliteten som Berlingo alltid har vært kjent for.

ë-Berlingo kan transportere to eller tre personer og kommer i to lengder. M, som er 4.40 meter lang, og XL, som har en lengde på 4,75 meter. Med en høyde på 1.84, passer den perfekt inn, også i trange parkeringshus.

Et eksempel på den unike fleksibiliteten, er muligheten for å legge ned passasjersetet, noe som gir deg mulighet for å frakte objekter på henholdsvis 3,09 meter i M-versjonen, og hele 3.44 meter i den lengste utgaven av ë-Berlingo.

Klasseledende

ë-Berlingo har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) som leverer et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen, bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, noe som gjør at 80 prosent av batteriet lades på 30 minutter – noe som er raskest i denne klassen.

Sikkerhet og førerassistanse

Nye ë-Berlingo har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Citroëns personbiler. Head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems, er bare noen av dem. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Allan Ochoa

allan.ochoa@aakrabil.no

Tlf. 907 95 700