Peugeot e-208

Peugeot e-208: En 5-dørs kombi som har en ungdommelig og sportslig design og er utstyrt med Peugeot i-cockpit 3D.

Inkludert 3 års serviceavtale, metallic lakk og vinterhjul.

Fra 2.990,-/mnd.*
Startleie: 68.530,-
Totalpris: 176.170,-
Kampanjerente på 3,49%

*Priseks. på leasing fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank på Peugeot e-208 Allure. Startleie/etabl. gebyr 68.530,- og p.t. 3,49% flytende kampanjerente/nom. rente. Mndsleie 2.990,- og totalpris: 176.170,- vil variere med rentenivået. 36 mnd. bindingstid, kjørelengde 36.000 km. Begrenset antall. Så lenge lageret rekker.

Inkludert 3 års serviceavtale, metallic lakk og vinterhjul.

Fra 4.890,-/mnd.*
Startleie: 0,-
Etabl. gebyr: 3.400,-
Totalpris: 176.170,-
Kampanjerente på 3,49%

*Priseks. på leasing fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank på Peugeot e-208 Allure. Startleie/etabl. gebyr 3.400,- og p.t. 3,49% flytende kampanjerente/nom. rente. Mndsleie 4.890,- og totalpris 179.440,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Kjørelengde 36.000 km. Begrenset antall. Så lenge lageret rekker.

325.900,-

  • 362 km rekkevidde
  • Hurtiglading
  • Smarte løsninger

PEUGEOT e-208 har en markant design med lav profil, elegante linjer og langt panser. Spreke lakkfarger gjør bilen til et blikkfang. Den tar seg ekstra godt ut med Black Diamond-tak, hjulbuer og vinduslister i glanset sort og diamantslipte lettmetallfelger med innsatser. Den markante fronten domineres av en stor kromgrill og full-LED-hovedlykter med de tre klørne. LED-kjørelysene bidrar til økt sikkerhet. Hekken er lett gjenkjennelig med den brede sorte stripen i glanset sort og full-LED-baklyktene med tre lysende klør.

Den dynamiske hekken til den nye PEUGEOT e-208 kan leveres med to ulike spoilere. Den ene bidrar til å holde drivstofforbruket nede, den andre gir bedre ytelse på veien. Eksosanlegget i krom gir bilen et enda mer sportslig utseende. Panoramataket Cielo strekker seg over hele taket og gjør kupeen lysere. Passasjerene kan nyte utsikten mot himmelen, mens du nyter det ekstra lyset som kommer inn i bilen.

Førerplass

Det digitale kombiinstrumentet med holografisk skjerm er plassert nærmere synsfeltet ditt. Det viser viktig informasjon om bilen og kjøringen. Du kan tilpasse skjermen slik at den viser ønsket informasjon. De digitale 3D-head-up-instrumentene viser informasjon om den elektriske driften, slik at du kan konsentrere deg om kjøringen. Instrumentpanelet i PEUGEOT e-208 har en stor 10-tommers HD-berøringsskjerm. Skjermen betjenes med stemmestyring, betjeningselementene på rattet eller med de syv trykknappene. Takket være Mirror Screen-funksjonen kan du bruke kompatible apper fra smarttelefonen din på skjermen. Kan brukes med Apple eller Android. Elbilen har praktiske nettbaserte løsninger. Foran finner du et oppbevaringsrom som lader smarttelefonen via induksjon. Bilen har dessuten opptil fire USB-porter for bærbare enheter.

Teknologi

PEUGEOT Drive Assist omfatter funksjoner for delvis selvkjøring: Filholderassistent, Trafikkskiltgjenkjenning og Adaptiv cruise control. Hvis systemet registrerer fare for kollisjon med kjøretøyet foran eller en fotgjenger i veibanen, bremser det automatisk for å unngå sammenstøt eller redusere konsekvensene av et sammenstøt. Systemet fungerer i hastigheter opptil 85 km/t.

Parkeringsassistenten finner en egnet parkeringsluke og hjelper deg å manøvrere bilen på plass. Systemet tar seg av styringen. Det eneste du må tenke på, er å gi gass, bremse og gire. Blindsonevarsleren varsler deg om kjøretøyer som befinner seg i blindsonene dine. Varslingen gis i form av et lys i hjørnet av sidespeilet. Systemet er aktivt i hastigheter over 65 km/t.

PEUGEOT e-208 har et batteri på 50 kWh, med garanti på åtte år eller 160.000 km. Den modulbaserte e-CMP-plattformen er konstruert slik at batteriet ikke tar plass fra kupeen eller bagasjerommet.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100