Peugeot 3008

Den utvendige designen til PEUGEOT 3008 SUV utstråler kraft, dynamikk og eleganse. Denne toppmodellen markerer begynnelsen på en ny og moderne epoke.

3008 SUV Plug-in hybrid med 300 hk og firehjulsdrift. Opptil 59 km elektrisk rekkevidde.

  • Opptil 59 km elektrisk rekkevidde
  • Firehjulsdrift
  • Høy komfort og sikkerhet

Fronten til Peugeot 3008 SUV har elegant og kraftfull design med en rammeløs, vertikal grill som er trukket ut mot sidene i vingeform. Hele modellserien leveres med en iøyefallende lyssignatur som omfatter LED-hovedlykter og kjørelys i form av de lysende hoggtennene som er karakteristiske for Peugeot. Full-LED hovedlyktene omfatter også statiske adaptive lys. Hovedlyktene forlenges av kromlister på forskjermene. Kromdetaljene fortsetter med taklistene som strekker seg til spoileren på bakluken. Det gir en elegant, dynamisk linje som strekker seg langs hele silhuetten til Peugeot 3008 SUV.

19-tommers diamantslipte San Francisco felger i aluminium, brede hjulbuebeskyttere og kraftige dørterskler er helt i tråd med de robuste SUV-egenskapene. Bilen leveres med eksklusivt interiør i en kombinasjon av stoff og Alcantara med aikinitt-fargede sømmer.

Førerplass

PEUGEOT 3008 SUV leveres med en oppgradert utgave av i-Cockpit® som gjør kjøringen enkel og intuitiv. Kompakt multifunksjonsratt, 10-tommers HD-berøringsskjerm, elegante vippebrytere i krom og digitale head-up-instrumenter gir økt komfort og sikkerhet.

I hybridversjonen viser de digitale head-up-instrumentene og berøringsskjermen diverse hybridrelatert kjøreinformasjon, blant annet kjøremodus, ladeindikator, elektrisk rekkevidde og strømforbruk.

Med Mirror Screen-funksjonen kan du bruke smarttelefonappene din på berøringsskjermen. Funksjonen kan brukes med telefoner som er kompatible med Apple CarPlay, Adroid Auto. Takket være den trådløse laderen foran i bilen har du alltid forbindelse. Passasjerne i baksetet har tilgang til to USB-porter for lading av mobiltelefoner og annet utstyr.

Teknologi

Peugeot 3008 SUV er utstyr med en ny generasjon førerassistentsystemer som gir økt komfort og sikkerhet om bord og viser vei mot fremtidens selvkjørende biler. Assistentsystemene hjelper deg å holde lave skuldre bak rattet og omfatter utvidet trafikkskiltgjenkjenning, Drive Assist Plus, adaptiv cruisekontroll med Stop&Go funksjon, parkeringsassistent, filholderassistent som registrerer veikanten og blindsonevarsler.

I kveldsmørket varsler det eksklusive Night Vision systemet med infrarødt kamera om eventuelle fotgjengere eller dyr i veibanen på inntil 200 meters avstand, altså utenfor frontlyktenes rekkevidde. Den automatiske nødbremsen kan aktiveres hvis systemet oppdager fotgjengere eller syklister i umiddelbar nærhet av bilen.

Advanced Grip Control pakken består av en forbedret antispinnregulering, spesialdekk og nedoverbakkeassistent. Pakken gjør det mulig å tilpasse veigrepet når kjøreforholdene er vanskelige, enten det dreier seg om snø og is, søle eller sand.

HYBRID4-versjonen med firehjulsdrift gir bedre veigrep ved glatt veibane eller vanskelig terreng. I tillegg hjelper nedoverbakkeassistenten deg å holde igjen farten i bratte utforbakker.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100