Peugeot 308 stasjonsvogn

Den nye vertikale grillen med Peugeots nye løvelogo, det langstrakte panseret og den skrånende frontruten gir den nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn et kraftfullt utseende.

Bilen har en markant, elegant design som bryter med det konvensjonelle, og er samtidig praktisk og allsidig.

Med kompakte utvendige mål er bilen likevel romslig innvendig. Den slanke profilen skaper et sportslig og elegant preg som fremheves av kromelementer, en stilfull lyssignatur og merkets nye løvelogo.

  • Opptil 60 km elektrisk rekkevidde
  • Atletisk og strømlinjeformet profil
  • Smarte løsninger

Den nye 308 SW har fått Peugeots oppdaterte lyssignatur og full-LED hovedlykter med Peugeot Matrix LED teknologi som gir bedre sikt i mørket. Kjørelys formet som hoggtenner fremhever og forsterker det løveaktige uttrykket til den nye Peugeot 308 SW.

Peugeot 308 SW er en kompakt stasjonsvogn med en atletisk og stilren profil og gode aerodynamiske egenskaper. Den kraftfulle hekken rommer et stort bagasjerom. Bakluken med håndfri åpning/lukking kan åpnes og lukkes med en fotbevegelse. Takbøylene i glanset sort fremhever de elegante linjene i det lange karosseriet.

Peugeot 308 SW stasjonsvogn kan leveres med soltak med spoiler, som slipper masse lys inn i kupeen og gir deg utsikt til himmelen over deg.

Førerplass

PEUGEOT i-Cockpit® er enda mer brukervennlig og ergonomisk og har nettbasert teknologi som bidrar til økt sikkerhet og komfort for alle i bilen.

Nytt, kompakt ratt med oppvarming*, digitale head-up-instrumenter, berøringsskjermen og det nye, innovative infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect gir unike kjøreopplevelser og flere tilpasningsmuligheter.

10 tommers stort head-up instrument viser nyttig kjøreinformasjon, slik at du kan holde blikket på veien. Det nye, kompakte rattet har betjeningselementer som lar deg tilpasse innhold og visninger på displayet og den midtmonterte skjermen. På GT-versjonen vises den viktigste informasjonen som et hologram i forgrunnen på det digitale 3D-displayet.

Den nye midtkonsollen har en ren og brukervennlig design med ny bryter for den 8-trinns EAT8-automatgirkassen og et nytt, effektivt og kompakt klimaanlegg. Alle betjeningselementene er plassert lett tilgjengelig for føreren. Uten synlig girspak blir det mer oppbevaringsplass i konsollen og plass til et eget felt for trådløs lading av smarttelefoner.

Teknologi

Med den nye, kompakte Peugeot 308 SW stasjonsvogn får du suverene kjøreegenskaper, enkel betjening og mye moro bak rattet. Med adaptiv cruisekontroll med Stop & Go funksjon og aktiv filholderassistent tar vi ett skritt nærmere delvis selvkjørende biler.

Med systemet for gjenvinning av bremseenergi i den nye Peugeot 308 SW hybrid kan du gjenvinne energi under bremsing og når du slipper gasspedalen. Dermed lades høyenergibatteriet delvis opp igjen, og du får økt elektrisk rekkevidde. Brake-funksjonen aktiveres med bryteren på førersiden av midtkonsollen og gjør det mulig å senke farten uten å bruke bremsepedalen. Funksjonen fungerer som en motorbrems og lader batteriet.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100