Peugeot 308

Nye Peugeot 308 har spennende og dynamisk design og Peugeot i-Cockpit® som gir enda bedre kjøreopplevelser. Med vårt Power of Choice -konsept kan du velge den driftstypen som passer deg best – bensin- eller dieselmotor eller ladbar hybrid med 60 km rekkevidde

Den nye PEUGEOT 308 er like dynamisk fra alle vinkler. Det kraftfulle designet med elegante, atletiske linjer gir et tydelig særpreg.

  • Opptil 60 km elektrisk rekkevidde
  • Atletisk og strømlinjeformet profil
  • Smarte løsninger

Det er lett å falle for den nye og eksklusive PEUGEOT 308. Dette er den første bilen med den nye PEUGEOT-logoen, som knytter merkets historie sammen med det hypermoderne. Den oppdaterte logoen troner majestetisk midt i grillen. Modellbetegnelsen «308» på panseret gjør den nye designen komplett.

Den ultrakompakte lyssignaturen foran er både moderne og teknologisk og understreker den dynamiske stilen til nye Peugeot 308. De markante, smale lyktene med LED-teknologi eller Peugeot Matrix LED-teknologi kompletteres av kjørelysene med karakteristisk hoggtanndesign. Den moderne og teknologiske lyssignaturen bak har ultrakompakte full-LED-lykter eller full-LED 3D-lykter med tre løveklør som tennes én etter én.

Førerplass

All nødvendig kjøreinformasjon vises på det nye instrumentpanelet. Instrumentpanelet er plassert i øyehøyde, og fra utstyrnivået Active Pack omfatter det en 10-tommers digital skjerm. GT-versjonen leveres med 3D-i-Cockpit. Instrumentpanelet kan konfigureres og tilpasses etter eget ønske og har flere visningsmoduser (navigasjon, radio/medier, førerassistenter, energiflyt osv.)

HD-berøringsskjermen på 10 tommer kan enkelt tilpasses slik du vil ha den. Den kan vise flere vinduer om gangen med widgeter og snarveier. Skjermen er enkel i bruk og betjenes omtrent som et nettbrett. En av nyhetene i den nye Peugeot 308 er de fullt ut konfigurerbare virtuelle i-toggles. De er plassert rett under den midtmonterte skjermen og representerer noe helt nytt i dette segmentet, både når det gjelder design og teknologi. Her kan du programmere egne snarveier til funksjoner du bruker ofte (innstilling av klimaanlegg, telefonkontakter, radiokanaler, åpne apper osv.). Det gir enklere og tryggere skjermbruk.

Teknologi

Den nye PEUGEOT 308 har en rekke førerassistentsystemer som gir økt komfort og bedre sikkerhet ved kjøring og manøvrering, blant annet: Nytt 180-graders HD-ryggekamera. 360-graders parkeringsassistent med fire kameraer. Blindsonevarsler med stor rekkevidde. Bilen har også funksjoner for delvis selvkjøring: Adaptiv cruisekontroll med Stop&Go-funksjon. Aktiv filholderassistent.

Batteriets rekkevidde i helelektrisk modus er 60 km WLTP. Kapasiteten er på 12,4 kWh. Høyenergibatteriet er plassert under baksetet, slik at det ikke går ut over plassen i kupeen og bagasjerommet.

Systemet gjør det mulig å gjenvinne energien som frigjøres når du bremser eller senker farten (energi som vanligvis går tapt i biler med forbrenningsmotor). Strømmen føres tilbake til høyenergibatteriet, slik at den elektriske rekkevidden øker. Når Brake-funksjonen er aktivert, kan du senke farten uten å trå på bremsepedalen. Den fungerer med andre ord som en motorbrems som i tillegg lader batteriet.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100