Opel Corsa-e

Opel Corsa-e er kåret til «Årets beste kjøp» i Europa av Autobest. Den helelektriske versjonen av Opels klassiker kommer med et 50 kWh batteri og en rekkevidde på 337 km.

LEASINGKAMPANJE AVSLUTTET

Opel Corsa-e | Leasing

Opel Corsa-e fungerer godt som en liten familiebil til bruk på kortere turer. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix frontlykter, som gjør at du kan bruke fjernlys uten å blende medtrafikanter. Veien lyses optimalt opp i alle situasjoner. Vinteren blir i tillegg mer behagelig med setevarme og oppvarmet ratt, mens ISOFIX-monteringen gjør det enkelt å klikke barnesetet på plass. 

Opel Corsa-e
Opel Corsa-e

Send inn skjema for mer informasjon eller å bestille prøvekjøring

Steinar Olsen

Steinar Olsen

steinar.olsen@aakrabil.no

Tlf. 907 73 500