Første titt inn i Jeep Wagoneer S

Jeep er stolte av sine tradisjoner, og det er tydelig hvor inspirasjonen er hentet fra når vi nå får se mer av nye helelektriske Wagoneer S både utenpå og inni.

Jeep Wagoneer satte i 1963 standarden for hvordan en  SUV kunne være. Den skilte seg ut med sitt raffinerte interiør, nøye utvalgte materialer og var lastet med utstyr. Nå løfter Jeep sløret for flere detaljer om sin neste helelektriske SUV, og gir oss et innblikk i interiøret til den helt nye Jeep Wagoneer S.

Det elegante interiøret i nye Jeep Wagoneer S kombinerer det siste innen teknologi og håndverk ned til minste detalj. Jeep Wagoneer S kommer også med et standard tolags panoramatak, og fortsetter Jeep-merkets unike samarbeid med lydprodusenten McIntosh med et spesialtilpasset lydsystem med 19-høyttalere.

Nye Wagoneer S er bygget som en elbil fra bunnen, basert på den nye fleksible STLA-Large plattformen. Modellen får høye ytelser med 600 hestekrefter og en rekkevidde på over 700 kilometer.