5+ service mobil

5+ service overlater jeg til ekspertene.

5 år+ service er et vedlikeholdsprogram spesielt utviklet for Opel, Citroën og Peugeot som er eldre enn 5 år. Her ligger økonomi og driftssikkerhet i fokus. Våre teknikere kjenner din bil aller best, noe som gjør at de kan utføre jobben mer effektivt og sikkert. De kan gi bilen din nettopp det den trenger, i form av originaldeler. 

En bil som blir godt tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service hos et merkeautorisert verksted gir deg en ekstra trygghet som sjåfør. Da kan du senke skuldrene bak rattet, vel vitende om at din bil er sjekket av bransjens beste fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Opel, Citroën og Peugeot, og gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning for å alltid være oppdatert. I tillegg har de tilgang til spesialverktøy og fabrikkens systemer via noen få tastetrykk.

Hvilken service trenger min bil?
Servicebehovet varierer fra modell til modell, og er selvfølgelig avhengig av hvordan du bruker bilen. Dersom du kjører gjennomsnittlig norsk kjørelengde årlig vil du vanligvis ha behov for årlig liten service, en medium service annethvert år og en stor service hvert fjerde år. Vi kan sjekke hvilken service din bil faktisk trenger og kan gi deg en pris på forhånd.

Liten service

Skifte av motorolje, oljefilter og fabrikkens anbefalte kontrollpunkter.

Veil. pris 3.490,-

Medium service

Liten service + skifte av bremsevæske og kupéluftfilter.

Veil. pris 5.290,-

Stor service

Inkluderer liten og medium service, samt luftfilter og tennplugger/drivstoffilter.

Veil. pris 6.790,-

Kontakt oss på tlf. 52 70 60 00, epost: service@aakrabil.no, eller fyll ut skjema under: