Foreldrekaffen

Nå kan du som forelder, foresatt eller frivillig kose deg med en gratis kopp kaffe, mens du heier frem de unge håpefulle!

Opel er stolt sponsor av Norges Håndballforbund, og samarbeider om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. For både idretten og fremtiden tilhører alle. Men for å få til det er håndballen og idretten helt avhengig av foreldre, foresatte og frivillige. 

Nå har Åkra Bil og Opel derfor delt ut gratis kaffe i håndballhallene til Rival og Sportsklubben Nord.

Når kiosken i hallen er åpen kan håndballforeldre og foresatte hente seg gratis kaffe. – Vi har totalt levert ut 1000 kaffekopper til hver håndballklubb, sier Steinar Olsen, merkeansvarlig for Opel hos Åkra Bil.

– Det er litt av en kabal som skal gå opp for håndball- og idrettsforeldre. Og selv om det alltid er verdt det når man ser idrettsgleden hos barna så ønsket vi å sette litt ekstra pris på alle som stiller opp, og derfor spanderer vi nå kaffen i håndballhaller på haugalandet, forteller Steinar Olsen

Dette gjør vi gjennom å kjøpe kaffen direkte av idretts- og håndballklubbene, slik at klubbene tjener minst like mye på kaffesalg som de pleier. Men du og jeg – og alle andre idrettsforeldre – kan nyte en gratis kopp kaffe som takk for innsatsen. Kampanjen varer så lenge det er kopper igjen.

– I Opel sier vi at «Fremtiden tilhører alle» og med denne kampanjen vil vi gi oppmerksomhet til de som legger til rette for at flest mulig skal få drive med håndball – nemlig foreldre og foresatte. De kjører til og fra trening og kamper, lager vafler, deltar i dugnader, står i kioskene og bruker masse tid på tribuner i hele landet. En gratis kaffe skulle virkelig bare mangle, sier Steinar Olsen.

Fakta om Foreldrekaffen

  • Nasjonal kampanje i regi av Opel, Norges Håndballforbund og lokale bilforhandlere i samarbeid med 66 håndballklubber over hele landet.
  • Hver klubb får sponset 1.000 gratis kopper kaffe, som deles ut på kamper og treninger.
  • Opel kjøper kaffen direkte fra klubbene, som dermed får 20.000 kroner i sikker inntekt.
  • Opel har vært samarbeidspartner for Norges Håndballforbund siden 2020.