Citroën ë-Berlingo flerbruksbil

Citroën har vært ledende innen flerbruksbiler siden 1996. Nå lanserer vi ny versjon av Citroën Berlingo. Den nyeste modellen har alle kvalitetene til forgjengermodellene, men er modernisert både innvendig og utvendig. Citroën Berlingo er nyskapende både når det gjelder design, tilpasningsmuligheter og praktiske løsninger.

  • Fleksibel familiebil
  • Nytt og uttrykksfullt design
  • Individuelle bakseter som kan tas ut

Helt siden 1996 har Citroën Berlingo vært selve gullstandarden i klassen for flerbruksbiler. Tredje generasjon, den nye Citroën ë-Berlingo, har mange innovative løsninger både når det gjelder design, allsidighet, funksjon og komfort. Den passer perfekt for aktive mennesker i alle aldre som ofte tar turen ut i naturen og vil ha en bil som har minst mulig negativ innvirkning på miljøet.

ROMSLIG OG FUNKSJONELL

Det korte panseret og den markante fronten gir den nye Citroën ë-Berlingo et dynamisk utseende, som forsterkes av takbøylene. Stilmessig er den et friskt pust: moderne og leken med myke linjer. Modellen fås i to lengder, M og XL, med opptil sju seter.

EN FLERBRUKSBIL MED DYNAMISK PROFIL

Den nye Citroën ë-Berlingo er et friskt pust med robust design og myke linjer. Stilen er moderne med høyt, kort panser, markant front, frontrute som er trukket langt fram, Airbump® på sidene og kontrastfargede detaljer. Den nye Citroën ë-Berlingo forener spennende design med smarte løsninger og høy komfort.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00