Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV.

Med Citroën Advanced Comfort® kan du slappe helt av i en kupé som gir deg en ordentlig lounge-følelse. Den avanserte teknologien i nye nye Citroën C5 X gjør det enklere å kjøre bil. Blant annet har den funksjoner for delvis selvkjøring og et nytt kommunikasjonsgrensesnitt bestående av en 12-tommers HD-berøringsskjerm med mulighet for talestyring. Den nye Citroën C5 X fås som ladbar hybrid.

529.750,-

Nye Citroën C5 X skiller seg ut i et ellers tradisjonelt segment. Bakluken har bred åpning og lav lasteterskel. Det lange panseret, de elegante linjene, den høye midtlinjen og høyden over bakhjulene gir særpreg og gode aerodynamiske egenskaper. Den lange taklinjen får en naturlig avslutning med den svevende, aerodynamiske takspoileren. En spoiler nummer to i glanset sort sikrer at bilen ligger godt på veien og gir god bremsestabilitet.

Den nye Citroën C5 X har høyere bakkeklaring enn tradisjonelle sedaner og store hjul med diameter på hele 720 mm. Det gir en høy kjørestilling og god oversikt fra førerplassen, noe som igjen bidrar til økt trafikksikkerhet.

Den har Citroëns nye, V-formede lyssignatur foran og bak, et designelement som først ble tatt i bruk på den nye C4. Lyssignaturen gjør bilen umiddelbart gjenkjennelig som en Citroën både i dagslys og mørke og understreker den karakteristiske silhuetten til nye Citroën C5 X. Med den nye og teknologisk avanserte lyssignaturen har LED-lykter blitt standard i hele modellutvalget.

I tråd med Citroëns filosofi om brukertilpasning fås den nye C5 X med flere forskjellige originale og elegante interiørstiler. Det gjør det lett å tilpasse kupeen slik du ønsker. I tillegg til det stilrene standardinteriøret med setetrekk i tekstil med grått vinkelmønster, kan du velge mellom fem andre interiørstiler: Urban Grey, Metropolitan Grey, Metropolitan Blue, Hype Black, Hype Adamantium.

Vi ønsket å gjenskape den ikoniske flygende teppe-effekten fra de klassiske Citroën-modellene. Vi utstyrte derfor den nye Citroën C5 X med Citroën Advanced Comfort®-fjæring, som gjør at bilen formelig svever over hindringer som hull i veibanen, fartshumper og asfaltskjøter. På C5 X ladbar hybrid har vi lagt listen for komfort enda høyere: Som første bil i verden er den utstyrt med aktiv Citroën Advanced Comfort®-fjæring, der progressive hydrauliske dempere (Progressive Hydraulic Cushions®) er kombinert med et aktivt fjæringssystem. Bilen tilpasser fjæringen separat for hvert enkelt hjul og gjør den stivere eller mykere etter behov. Sensorene som registrerer ujevnheter i veibanen, overfører dataene til en kjørecomputer som fortløpende avgjør hvilke innstillinger som vil gi best komfort for dem som befinner seg i bilen. I tillegg til ESP-systemets sensorer har fjæringssystemet sensorer for hjulhastighet og vertikal posisjon, som analyserer henholdsvis kjørerytmen og karosseriets bevegelser. Utover den svært gode komforten på rette strekninger, gir systemet også meget godt veigrep i svinger.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00