Citroën ë-Berlingo

ë-Berlingo gir tilgang til elektrisk mobilitet for svært mange av de som har varebilen som ett av sine viktigste verktøy.

Det minste medlemmet av Citroëns varebilfamilie følger dermed i fotsporene til den større ë-Jumpy, som nylig ble kåret årets varebil 2021. I likhet med storebror har ë-Berlingo tatt overgangen til elektrisk drivlinje uten kompromisser, og leverer samme modularitet og komfort som den fossile versjonen.

Enova støtte tilkommer

Med en rekkevidde på 275 kilometer (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye ë-Berlingo bygget på EMP2 plattformen fra PSA. Takket være at batteriene er plassert under gulvet, kan Citroën beholde lasteplassen og fleksibiliteten som Berlingo alltid har vært kjent for.

ë-Berlingo kan transportere to eller tre personer og kommer i to lengder. M, som er 4.40 meter lang, og XL, som har en lengde på 4,75 meter. Med en høyde på 1.84, passer den perfekt inn, også i trange parkeringshus.

Et eksempel på den unike fleksibiliteten, er muligheten for å legge ned passasjersetet, noe som gir deg mulighet for å frakte objekter på henholdsvis 3,09 meter i M-versjonen, og hele 3.44 meter i den lengste utgaven av ë-Berlingo.

Klasseledende

ë-Berlingo har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) som leverer et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen, bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, noe som gjør at 80 prosent av batteriet lades på 30 minutter – noe som er raskest i denne klassen.

Sikkerhet og førerassistanse

Nye ë-Berlingo har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Citroëns personbiler. Head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems, er bare noen av dem. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00