Citroën ë-C4 X

Nye Citroën ë-C4 X våger å utfordre det tradisjonelle for å tilby deg et kjøretøy som er både innovativt og særegent: et design i veiskillet som kombinerer den elegante silhuetten til en sedan med det moderne utseendet av en SUV, samt tidløst raffinement og plass.

Med en lengde på 4,6 m passer nye Citroën ë-C4 X perfekt inn i Citroën-serien mellom C5 X (4,80 m) og C4 (4,36 m). Akselavstanden på 2,67 m er identisk med sistnevnte.

Sett fra siden flyter bilens dynamiske taklinje grasiøst fra toppen av frontruten til det øvre baklukepanelet for å skape en fastback-silhuett. Aerodynamikken er optimert takket være den raske og rene taklinjen på karosseriet, som resulterer i en luftmotstandskoeffisient på CX 0,29.

358.900,-

STERK CITROËN-SIGNATUR

Det høye, horisontale panseret er preget av konkave fordypninger, og de forkrommede vinklene strekker seg over hele bredden av bilens karosseri.

Frontlyktene er utstyrt med Citroën LED Vision-lysteknologi. I tillegg til å gi et godt lysbilde, forsterker de kjøretøyets høyteknologiske DNA.

NYE LED-BAKLYS

Nye karakteristiske LED-baklykter gjenspeiler lyssignaturen i fronten.
Baklyktene tar opp de skulpturerte linjene i bagasjerommets åpning og ender i form av en pil ved bakdøren, noe som ytterligere forsterker dynamikken i silhuetten.

Inne i nye Citroën ë-C4 X vil sjåføren og passasjerene nyte følelsen av ro, komfort og plass takket være Citroëns Advanced Comfort-opplevelse.

CITROËN ADVANCED COMFORT®FJÆRING

Essensielt for komfortabel kjøring, Citroëns innovative og eksklusive fjæringssystem består av å bruke to hydrauliske stoppere i kombinasjon med støtdemperen og fjæren, i stedet for de mekaniske stopperne.

Dette gir den «flygende teppe»-effekten som har gjort Citroën kjent. Det får bilen til å føle at den glir over det ujevne underlaget.

AVANSERTE KOMFORTSETER

De brede og innbydende, Advanced Comfort®-setene er utstyrt med spesielt forsterket 15 mm skum og gir en unik kombinasjon av visuell og dynamisk komfort. Passasjerene vil føle at de sitter i en behagelig stol, holdt på plass og isolert fra støy og ujevnheter på veiene. Skummet i setene har høy tetthet som sikrer optimal komfort, spesielt på lange reiser.

De romslige baksetene kan varmes opp, det samme kan forsetene som også er utstyrt med massasjefunksjon.

ROMSLIG BAGASJEROM

Det unike designet til nye Citroën ë-C4 X har gjort det mulig å lage et imponerende bredt bagasjerom på hele 510 liter. Ettersom taket går jevnt nedover bak, lar hengslene bakluken åpne bredt og høyt for enkel tilgang.

Ekstra plass under gulvet i bagasjerommet gjør at flere gjenstander kan transporteres og ladekabelen(e) fint kan plassert i nye Citroën ë-C4.

CITROËN CARE

Nye Citroën ë-C4 X tilbyr en rekke av de nyeste kjøreassistent systemene. Det nye infotainment-grensesnittet My Citroën Drive Plus gir føreren flere muligheter når det kommer til brukervennlighet, peronsalisering og tilkoblede tjenester.

AVANSERT TEKNOLOGI

20 SIKKERHETS- OG FØRERHJELPESTØTTESYSTEMER

Teknologiene som tilbys på nye Citroën ë-C4 X Elektrisk og C4 X for å forbedre kjøresikkerheten inkluderer:

 • Active Safety Brake
 • Kollisjonsrisikovarsel og Post Collision Safety Brems
 • Highway Driver Assist (Selvkjøring nivå 2)
 • Adaptiv cruisekontroll med Stop & Go

Teknologier som forbedrer komforten:

 • Head-up display i farger
 • Rryggekamera i HD kvalitet
 • Vision 360 graders parkeringshjelp

Mange andre teknologier er også tilgjengelige.

MOTOR

Hovedegenskapene til nye Citroën ë-C4 X er:

 • 136 hk (100 kW) elektrisk motor og trinnløs girkasse
 • 260 Nm dreiemoment umiddelbart tilgjengelig
 • Rekkevidde opptil 360 km i WLTP-syklus
 • 100 km/10 min opplading med 100kW DC-lader
 • 50 kWh batteri med garanti på 8 år eller 160 000 km og 70% av kapasiteten.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00