Citroën ë-Jumpy

Citroën gjennomfører i disse dager en omfattende elektrifisering av varebilene sine. Den populære Jumpy kan du nå få i en 100 % elektrisk utgave, e-Jumpy. Dette er noe nær den perfekte elvarebilen for deg som jobber mest i byer og bynære strøk.

Rekkevidden er på opptil 330 km (WLTP) og den kan lades til 80 % på bare en halv time. E-Jumpy har utstyr og ytelser på nivå med Jumpy og gir deg en ekstra komfortabel kjøreopplevelse. Har du først prøv elvarebil har du ikke lyst til å kjøre noe annet. Bilen kommer også med en del praktisk elbil-tjenester så som fjernstyring av lading, ruteplanlegging mv. Ta kontakt for tilbud og prøvekjøring.

  • 300 km rekkevidde (WLTP)
  • Stor lastekapasitet
  • Opptil 6,1 m3 lastevolum

Enova støtte tilkommer

Varebilen Citroën Jumpy er kjent for å være robust med stor lastekapasitet, og den har i en årrekke blitt svært godt mottatt av håndverkere i Norge. Bilen har høy bakkeklaring, firehjulsdrift og beskyttelsesplater, i tillegg til en åttetrinns automatgirkasse og moderne førerassistansesystemer. Med andre ord passer den like godt på anleggsområder som den gjør på landeveien.

e-Jumpy byr på høy kjørekomfort

e-Jumpy er både sprek og komfortabel. Topphastigheten er 130 km/t og har en motoreffekt på 136 hk. Motoren er nesten lydløs og gjør støynivået i kabinen svert behagelig. Du kan velge mellom tre kjøremoduser alt avhengig av temperament og behov. I tillegg har e-Jumpy en Brake-modus, som gir optimal gjenvinning av bremseenergi når du bremser og senker hastigheten. Dermed kan du øke rekkevidden med opptil 10 prosent.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00