Citroën Jumpy

Stilige Citroën Jumpy har en attraktiv front med en bred grill i krom-finish som strekker seg til lyktene. Jumpy ser dynamisk og robust ut med ren styling, og sidekarosseriet har lange gummistriper som beskytter mot mindre kollisjoner.

  • Enda mer praktisk, komfortabel og trygg
  • Fås i 3 lengder og med handsfree sideskyvedører
  • Den ideelle partner for «hverdagsheltene».

Grand C4 SpaceTourer gir deg selve essensen av Citroëns designfilosofi og teknologiske innovasjon. Du ser det i de modige, dynamiske linjene og den umiskjennelige lyssignaturen – både foran og bak. Den livlige fronten signaliserer både ytelse og kraft, og på innsiden kombineres komfort og allsidighet, for å skape noe mer enn bare et interiør: Å sitte i en Grand C4 SpaceTourer engasjerer og inspirerer.

Åpen og romslig

Når du reiser som en familie, ønsker alle seg sin egen plass. Det er akkurat det Citroëns Grand C4 SpaceTourer gir deg. Elegant design, luksuriøse materialer, og en lys og lett atmosfære er oppskriften – harmoni og velbehag er resultatet. Med innovative, praktiske detaljer og en plass for alt, skapes et sted hvor du kan slappe av og nyte reisen. I tillegg til stor komfort og myke kontaktpunkter, får du med denne bilen en lastekapasitet på opptil 793 liter.

Teknologisk intelligens

Grand C4 SpaceTourer er ikke bare imøtekommende og praktisk, den er smart. Klasseledende motorer, og en rekke avanserte assistentsystemer, sørger for å ta deg trygt og behagelig frem til målet. Den innvendige teknologien er så brukervennlig at den visker ut skillet mellom bilen og den digitale verden – bare koble deg på og nyt reisen. Med elektrisk massasje i forsetet, RELAX-funksjon og stor benplass for alle, er det enkelt å konkludere: I Grand C4 SpaceTourer er hver tur en reise på første klasse.

Jeg ønsker:

Ingve Talmo

ingve.r.talmo@aakrabil.no

Tlf. 917 55 787

Steven Solvig

Steven Solvig

steven.solvig@aakrabil.no

Tlf. 99 55 45 00