Fiat 500

Fiat 600e

OPPDAG EKTE DOLCE VITA

Nye Fiat 600e er ikonisk på utsiden og ekte italiensk Dolce Vita på innsiden. Dolce Vita (det søte liv) er viktig i Italia, og 600e gir deg et hint av den italienske livsstilen som innebærer å nyte øyeblikket og sette pris på de små tingene i livet.

I Norge blir Fiat 600e introdusert med toppmodellen La Prima. Denne eksklusive utgaven forener kjøreglede, teknologi og sjarm

FENGENE STIL
Ta plass bak rattet i den nye 600e og opplev alle fordelene: utvidet plass, økt komfort, allsidighet, funksjonalitet og ikke minst friheten med over 400 km rekkevidde.

LED LYS
Ny høy standard for eleganse med de imponerende LED-lysene på Fiat 600e. De sifistikerte frontlyktene gir et distinkt utseende og optimal synlighet under alle type forhold.

DETALJER
Stilige 18″ diamantslipte lettmetallfelger og ikoniske elementer gir et moderne utseende som komplementerer hele bilens designuttrykk.

Fiat 600e La Prima en utstyrsbombe

• Seter i stilreint syntetisk skinn og dashbord i fargen Ivory
• Elektrisk førersete med massasje
• Keyless entry
• To skjermer på henholdsvis 7 og 10,25 tommer
• Trådløs lading av telefon
• Enkel oppkobling med Apple Carplay og Android Auto
• ADAS med selvkjøring nivå 2 for økt sikkerhet
• Parkeringssensorer, ryggekamera med 180 graders visning
• LED kjørelys for optimal sikt og stil
• 360 liter bagasjerom med elektrisk bakluke og fotsensor
• 18-tommers felger med diamantslip
• 11 KW ombordlader
• 406 km rekkevidde (WLTP)
• Hjuldrift: forhjulsdrift

KOMFORT
Nyt reisen i den nye Fiat 600e, der du kan glede deg over daglig velvære takket være det elektrisk justerbare førersetet med massasjefunksjon for optimal komfort. Modellen er dessuten utstyrt med elegante seter i syntetisk skinn i den delikate fargen ivory. For å forsterke det eksklusive uttrykket er alle setene utsmykket med et unikt Fiat-monogram, brodert med kontrastsøm.

PRAKTISK OG ROMSLIG
Fiat 600e er både praktisk og romslig med gode løsninger for oppbevaring av personlige eiendeler og bagasje når du skal ut og gripe dagen. Fra førersetet vil du ha tilgang til hele 15 liter med oppbevaring i smarte praktiske rom, og med 360 liters bagasjerom vil du ha plass til det meste for å kunne nyte dine utflukter.

INFOTAINMENT
Lytt til favorittmusikken din via Uconnect systemet som har et 6 høyttalers lydsystem, finn kjøreruten via det integrerte navigasjonssystemet fra TomTom og lad telefonen din trådløst. Alt styres enkelt via den 10,25″ store berøringsskjermen. Trådløs Apple CarPlay / Android Auto og mulighet for åtte stemningsfarger med SUPER POP-grafikk for daglig velvære er standard.

360 BESKYTTELSE

Opplev fremtiden hvor avansert teknologi og intelligente funksjoner møter den moderne kjøreopplevelsen. Utforsk en verden av sikkerhet, assistanse og bekvemmelighet med ADAS nivå 2, blindsonevarsling, parkeringssensorer, 180-graders ryggerkamera og berøringsfritt bagasjerom. Oppdag hvordan hver detalj er designet for å gjøre reisen din problemfri og trygg.

PARKERINGSENSORER OG 180 RYGGEKAMERA

Med 180 graders ryggekamera og presise sensorer gjør parkering til en fornøyelse. Ryggekameraet gir deg et komplett bilde av omgivelsene, mens parkeringssensorene varsler deg om hindringer både foran, på siden og bak. Dette gir deg den tryggheten du trenger for en smidig og problemfri parkering, uansett hvor trang plassen måtte være.

BERØRINGSFRI ADGANG TIL BAGASJEROMMET

Med en enkel fotbevegelse åpner og lukker du det plasseffektive bagasjerommet på 360 liter. Den smarte sensorteknologien gjør lasting inn og ut av Fiat 600e både lett og problemfritt.

BLINDSONE VARSLING

Denne smarte teknologien bruker sensorer for å overvåke områder utenfor dine vanlige synsfelt. Skulle sensoren registrere en bil i blindsone, gir systemet deg umiddelbart et varsel, slik at du kan navigere trygt gjennom trafikken.

Bredde: 1781 mm (eks. sidespeil)

Lengde: 4171 mm

Høyde: 1523 mm

Bagasjerom: 360 l.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Frode Lippestad

frode.lippestad@aakrabil.no

Tlf. 909 72 500