Fiat Doblo varebil

Den nye Fiat Professional Doblò kan bestilles som elektrisk eller med dieselmotor. Doblò debuterer i den elektriske verden med en elektrisk motor som garanterer effektiv, jevn og responsiv kjøring. Rekkevidden er opp til 275 km* og bilen har en maksimal hastighet på 130 km/t. E-Doblò har null CO2-utslipp og 100 kW DC Hurtiglading. Batteriet går selvfølgelig ikke på kompromiss med plassen, og den elektriske modellen gir dermed samme fleksibilitet og lastekapasitet som modellene med dieselmotor.

Fiat Professional Doblò kan også leveres i to forskjellige lengder, standard (4,4m) og maxi (4,75m). Begge variantene kombinerer ytelse og vekt for å skape en utmerket kjøreopplevelse med høy komfort.

«Magic Cargo»-funksjonen øker funksjonaliteten til interiøret slik at du kan frakte opptil tre personer i forsetene eller øke lastelengden og lastevolumet. Dersom det ene sete legges ned, øker lastekapasiteten med 0,5m3 slik at du kan frakte opptil 4,4 m3, og lastelengde økes til 3,44 m. Med en nyttelast på opptil 1000 kg er Doblò perfekt til dine daglige oppdrag.

Doblò kommer med et smartspeil som er en nyskapende funksjon som forsterker det førsteklasses sikkerhets- og ADAS-utstyret til den nye Doblò. Det viser bildene tatt av to kameraer på det 5-tommers digitale bakspeilet. Kameraene er plassert under det høyre sidespeilet og det andre over bakdørene, og disse gir sammen tre forskjellige visninger slik du kan utføre enhver manøver så sikkert som mulig.

17 aktive og passive avanserte sikkerhetssystemer hjelper deg på alle turer. Med systemer som filholderassistent, kollisjonsvarsling og nødbrems, automatisk fjernlys og parkeringsassistent vil du alltid ha assistanse mens du kjører, noe som gjør arbeidsdagen på veien så trygg som mulig.

Optimaliser bilens ytelse tilpasset dine behov. I den nye Fiat Professional E-Doblò har du tre nye måter å administrere bilens ytelse og forbruk på: normal, eco og power. Alle modusene endrer bilens kjørerespons og forbedrer og optimaliserer ytelsen. Power-modusen forbedrer toppkraften til bilen. Eco forbedrer kjøreøkonomien og Normal-modus anbefales for kjøring i normal trafikk.

Den nye Fiat Professional Doblò har ny tilkoblings- og infotainmentteknologi som vil hjelpe deg å effektivt løse daglige utfordringer i arbeidet ditt. På dashbordet kan du få en 8-tommers berøringsskjerm i farger. På denne kan du trygt koble deg til smarttelefonen din gjennom Apple CarPlay eller Android Auto™.

Rett foran deg finner du et nytt head-up display* som gir deg all informasjonen du trenger når du kjører. I det digitale og gjennomsiktige panelet kan du se informasjon som hastighet og navigasjon, samt motta advarsler om fartsgrenser, drivstofforbruk, batterikapasitet og lignende.

Med den elegante og metalliske lakken skiller nye Doblò seg ut fra mengden. Bilen kan bestilles i fargene Gelato White, Maestro Grey, Cinema Black og Colosseo Grey.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Frode Lippestad

frode.lippestad@aakrabil.no

Tlf. 909 72 500