Jeep Avenger

Kjør inn i fremtiden med den første helelektriske bilen fra Jeep. Avenger har slående design, utmerkede egenskaper i terrenget og den nyeste teknologien – den perfekte kombinasjonen av frihet, stil og funksjonalitet.

Vi har Jeep Avenger i butikk, klar for prøvekjøring!

ELEKTRISK FRIHET MED JEEP

Jeep starter for alvor sin elektriske offensiv. Den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger vil sette en ny standard i sin klasse innen moderne mobilitet. Nye Jeep Avenger er en moderne, kompakt SUV og får en rekkevidde på opptil 400 km. Med fokus på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi vil modellen passe perfekt for det norske markedet.

EKTE JEEP DNA

Jeep Avenger er stilig, funksjonell og romslig med muligheter for personlige tilpasninger. Den helelektriske modellen gir deg en utslippsfri kjøreopplevelse med god ytelse. Du kan stole på at rekkevidden tar deg til destinasjonen din, og takket være hurtigladefunksjonene vil du aldri trenge å være lenge borte fra veien. Avenger er den perfekte følgesvennen på dine neste eventyr.

100% ELEKTRISK – 100% JEEP

Jeep Avenger kommer med en helelektrisk motor med 156 hk (115 kW). Med kombinert kjøring får du en rekkevidde opp til 400 km. Bilen er utstyrt med seks ulike kjøremoduser tilpasset ulike forhold og terreng. Du kan velge mellom Eco, Normal, Sport, Sand, Mud og Snow.

Når bilen trenger å lades opp, kan dette gjøres på noen minutter med DC hurtiglading (100 kW). På kun tre minutter kan Avenger lades opp til 30 km rekkevidde. På ni minutter kan bilen lades opp til 100 km, og med 34 minutters lading kan batteriet lades opp fra 0% til 80% kapasitet.

AVANSERTE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Avenger er utstyrt med topp moderne sikkerhetssystemer, for å gjøre alle turer for deg og passasjerene dine så trygg som mulig. Avenger kan blant annet opprettholde hastighet, avstanden til kjøretøyet foran og sentrere bilen i kjørefeltet helt automatisk.

I tillegg leveres Avengers med et helt sett av Level 2 avanserte kjøreassistentsystemer (ADAS).

FUNKSJONELT DESIGN

Jeep Avenger har et slående, tøft design med mange detaljer og høy funksjonalitet. Bilen kan leveres med tøffe 18″ lettmetallfelger og tofarget lakkering med sort tak. Med klasseledende offroad-vinkler, bakkeklaring og smart design vil du ikke skrape støtfangeren i fortauskanten når du parkerer, når du forserer en høy fartsdump eller kjører på dårlige veier.

På innsiden av Avenger finner du blant annet en 10,25″ heldigitale instrumenter og 10,25″ Uconnect berøringsskjerm som du kan koble smarttelefonen din til. Gulvbelegget i bilen er vendbart med teppe på den ene siden og et ripebestandig materiale som er lett å vaske ren med vann på den andre siden. Du får selvfølgelig også seter med hevet kjørestilling som er allsidige og fleksible.

IKONISKE LINJER

Inspirert av de ikoniske Jeep-designelementene, er den helt nye Jeep Avenger moderne og dynamisk med perfekte, kompakte dimensjoner. Det iøyenfallende designet til Avenger er tro mot Jeeps DNA med dristige linjer, trapesformede hjulbuer og klasseledende bakkeklaring. Med dette kan Avenger forsere hindringer uten utfordringer.

JEEP DNA

Frontlyktene er en moderne tolkning av den legendariske Jeep Cherokee XJ fra 80-tallet. De er designet for å ikke stikke ut, men er i stede plassert litt bak støtfangeren. Dette beskytter lyktene mot støt, og skaper et dynamisk og unikt utseende.

SMARTE OPPBEVARINGSROM

Avenger har plass til det du trenger å ha med deg. Uansett om du er opptatt med hverdagslige rutiner eller er ute på eventyr, finner du mange smarte oppbevaringsrom som beholder orden rundt førerplassen.

I fremre del av bilen er det hele 34 liter med ulike, praktiske oppbevaringsrom i forskjellige størrelser. Det betyr at vesker, telefon, vannflasker, kaffekopper og mye mer enkelt kan plasseres sikkert i bilen.

PRAKTISK BAGASJEROM

Kompakt, men med all den plassen du trenger. Med en håndfri, elektrisk bagasjeluke har du enkelt tilgang til bagasjerommet som rommer 355 liter. Den praktiske bagasjeluken er bred og lav som gjør det lettere å få utstyr inn og ut av bilen.

I bagasjerommet finner du et tosidig gulv der den ene siden har teppe og den andre et beskyttende antiripemateriale som er lett å vaske.

TILPASSET DITT HUMØR

Uansett hvilke humør du er i, kan du finne en farge på lysene i dashboardet som passer. Velg mellom åtte forskjellige farger som alle setter sitt unike preg på interiøret og stemningen i bilen. I tillegg til å sette stemningen, reduserer omgivelsesbelysningen belastningen på øynene mens du kjører i mørket.

GOD REKKEVIDDE

Med flere ladealternativer, enten hjemme med den brukervennlige Wallboxen, eller ute på veien, slipper du å stresse over rekkevidden. Du kan nyte opptil 400 km rekkevidde takket være Avengers 54 kWh batteri som gir deg friheten til å dra hvor du vil, når du vil. Med 100 kW hurtiglading kan du lade opp batteriet til 80 % på kun 34 minutter.

Send inn skjema for å få mer informasjon

Frode Lippestad

frode.lippestad@aakrabil.no

Tlf. 909 72 500