Nye Jeep Compass PHEV

Jeep Compass tar deg med over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep firehjulsdriften kombinert med elektrisk fremdrift skaper et nytt konsept for mobilitet der Jeep utvikler et stadig bredere utvalg produkter og tjenester.

Alle Jeep 4xe Plug-in Hybrid lar deg lade batteriet på 11,4 kWh direkte fra en stikkontakt. Du kan selvfølgelig også hurtiglade via en Mode 3-kabel på en offentlig ladestasjon. Aller størst fleksibilitet får du om du går til anskaffelse av den nye og intuitive easyWallbox-laderen. Den monteres hjemme, og reduserer ladetiden betraktelig. easyWallbox registrerer strømforbruket og optimaliserer automatisk lade-effekten.

Med de integrerte Uconnect™-tjenestene i nye Jeep Compass 4xe har du tilgang til praktiske funksjoner med My Jeep™-appen, som du laster ned fra App Store eller Google Play. Den nye funksjonen My eCharge er eksklusiv for 4xe, og den lar deg overvåke og styre ladingen fra enheten din.

Med Uconnect™-tjenester integrert i bilen og tilpasset dine behov, blir det også enkelt å finne nærmeste ladestasjon. Du finner mer enn 120 000 av dem i Europa.

Batteriet på 11,4 kWh i 4xe Plug-in Hybrid har kategoriens beste garanti: *Åtte år eller 160 000 km. Du kan også forlenge garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection.

Enda mer stil, enda mer energisk, enda mer Jeep. Nye Compass 4xe har en redesignet front med markante linjer som virkelig fremhever styrken.  Den ikoniske grillen med syv spalter, har fått mer moderne linjer som videreføres til frontlyktene og støtfangeren.

Jeep Compass 4xe fremhever sitt unike design med stilrene detaljer, som det nye forkrommede 4xe-merket på bakluken. Det helt nye Compass-merket er omgitt av en ikonisk blå silhuett, signaturen for 4xe-modellene.

Håndfri automatisk bakluke* lar deg åpne og lukke bakluken på nye Jeep Compass 4xe uten å bruke hendene. Sensorene under bakre støtfanger aktiveres med en enkel fotbevegelse.
* Ikke kompatibel med tilhengerfeste

Compass 4xe Plug-in Hybrid er den første SUV-en fra Jeep som har fått det nye og redesignede digitale instrumentpanelet med en 10,25″ skjerm med full HD-oppløsning.

Nye Jeep Compass 4xe har et nytt ratt som er enda bedre og mer ergonomisk enn tidligere versjoner. Elegant og komfortabelt – fra det svarte techno-skinnet til den fine sømmen, med funksjonsknapper enkelt tilgjengelig.

Dashbordet skiller seg ut med sine markante linjer og førsteklasses materialer. De redesignede luftventilene kledd med nappa-skinn, som leveres fra og med Limited-modellen, har omdefinert denne kompakte SUV-ens karakter og eleganse.

Hold øynene på veien og hendene på rattet – uten å gå glipp av meldinger, anrop eller musikk. I nye Jeep Compass kan du holde kontakten med smarttelefonen din uten å bli distrahert. Med Iphone og Apple CarPlay® kan  du bruke Kart, Meldinger, Telefon og Apple Music ved å snakke med Siri.

Med Android Auto™-funksjonen som er innebygd i Uconnect™-radioen i Jeep Compass, kan du bruke talekommandoer, Google Maps og Google Play Music ved hjelp av skjermen eller knappene på rattet, mens du enklere holder fokus på veien foran deg.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Frode Lippestad

frode.lippestad@aakrabil.no

Tlf. 909 72 500