Jeep Gladiator

Stor lastekapasitet: Gladiator har dobbelt førerhus og 1531 mm x 1442 mm lasteplan av stål med vanntett strømuttak, LED-belysning og beskyttende, sprayet belegg.

Trail Rail-system: Lasteplanet på Gladiator har det praktiske lastsikringssystemet Trail Rail med skinner og flyttbare festepunkter.

Maksimal tilpasning: Lasteplanet leveres med et solid og slitesterkt beskyttelseslag. Uansett hva du fyller lasteplanet med, kan du velge mellom tre måter å dekke lasten med: Roll-up, tredelt stofftrekk eller tredelt lokk.

Mopar®-tilbehør: tilbehør for transport og håndtering av ulik last og utstyr som skuffesystem, sykkelstativ, kajakkstativ, stativ til surfebrett og skistativ.

Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting.

Interiøret er designet for å være komfortabelt, samtidig som du kjenner igjen den unike Jeep-stilen. Skinninteriøret og Monaco-dashbordet med kontrastsømmer gir en følelse av klasse og kvalitet. Oppvarmede forseter og ratt sørger for ekstra komfort, og det automatiske klimaanlegget med to soner gjør det enkelt å tilpasse miljøet i kupeen til både fører og passasjer.

Gladiator har topp moderne teknologi som gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Integrert terrengkamera, 7″ TFT digitalt instrumentpanel med grensesnitt som kan tilpasses og nøkkelfri adgang og kjøring er noe av teknologien Gladiator kan leveres med.

Du kan også enkelt koble til mobiltelefonen din, slik at du får tilgang til alt du trenger uten å bli distrahert mens du kjører.

En av bilens stjerner er en 3,0 liters V6 Multijet dieselmotor med 264hk som gir klasseledende ytelse. Det utrolige dreiemomentet på 600 Nm venter på deg allerede ved 1400 o/min. Du får også den velkjente Jeep®-firehjulsdriften som passer perfekt sammen med den åttetrinns automatiske girkassen.

Gladiator har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer. Disse inkluderer blindsonevarsling på siden og bak, fartsholder som tilpasser farten etter bilen foran, kollisjonsvarsling+ som varsler deg når det er hindringer foran bilen, og automatisk fjernlys som justerer lysstyrken etter omgivelsene.

Med Gladiator kan du nå nye høyder takket være teknologi som passer på deg uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at det blir enklere enn noensinne å se og unngå hindringer. Det er også selvrensende, slik at du alltid ser hva som møter deg. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Frode Lippestad

frode.lippestad@aakrabil.no

Tlf. 909 72 500