Opel Vivaro

Opel Vivaro er sterk, pålitelig og tilbyr enestående førerkomfort. Det er tilgjengelig i mange forskjellige utstyrsversjoner og kan enkelt skreddersys for å oppfylle alle dine forretningskrav perfekt.

Få jobben gjort effektivt og med effektiviteten til en proff. Fleksible seter, høyteknologisk tilkobling gir komfort og bekvemmlighet, mens et volumiøst lasteområde og stor nyttelast bidrar til produktiviteten.

428.900,-

Månedsleie fra kr. 5.728,-
60 mnd. 4,45% rente.
Forskuddsleie 51.744,-
Etablering/tinglysningsomk. kr. 4.790,-
Terminomkostninger kr. 95,-
Restverdi 85.414,-

Alle priser er eks. mva.

Vivaro er tilgjengelig i tre størrelser, hver av dem med perfekt balanse mellom et relativt kompakt ytre og et romslig og svært fleksibelt interiør.

Elektriske skyvedører gir en stor og god døråpning for passasjerer og last, og Vivaros høyde på under 1,9 m sikrer problemfri tilgang til parkeringshus.

Du kan velge mellom et bredt spekter av funksjoner som dekker bedriftens behov.

Den innovative FlexCargo 2-seter passasjersbenken utvider Vivaros fleksibilitet, og skaper et meget konkurransedyktig lastvolum på opptil 6,6m3 og maksimal lastelengde på opptil 3,93m.

To elektriske skyvedører og håndfrifunksjon med sensor gir enkel tilgang til Vivaros store lasterom, også når du har hendene fulle.

Finn raskeste vei til bestemmelsesstedet med den store 7-tommers berøringsskjermen og Multimedia Navi.  Med Android Auto eller Apple CarPlay får du i tillegg enkel tilgang til alt av musikk og innhold på smarttelefonen din.

Med FlexCargo benkesete for to passasjerer foran blir Vivaro et rullende kontor – ja, den har til og med et regulerbart skrivebord som føreren eller passasjeren kan benytte seg av.

Kupeen i Vivaro er både romslig og komfortabel, og med setevarme i forsetene holder du deg god og varm på hustrige dager.

Det er ikke alltid så lett å holde konsentrasjonen oppe. Tretthetsvarsleren observerer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet, analyserer rattbevegelsene dine og melder fra når det er på tide med en liten pause.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Steinar Olsen

steinar.olsen@aakrabil.no

Tlf. 907 73 500