Peugeot 5008 SUV

Romslig 7 seter med stort bagasjerom. Kjørekomfort med PEUGEOT i-Cockpit. ISOFIX-barnesetefester i alle 3 baksetene.

Peugeot 5008 har en oppdatert og moderne design. Den ergonomiske førerplassen og avansert utstyr sørger for enestående kjøreopplevelser og topp ytelser. 

  • Stort bagasjerom
  • Enestående kjøreopplevelser
  • 3 ISOFIX-barnesetefester

PEUGEOT 5008 SUV 7-seter har en moderne design som skaper en perfekt balanse mellom kraft og eleganse. 

Den markante fronten er perfekt integrert i resten av karosseriet. Kromlisten som strekker seg fra hovedlyktene til spoileren bak, understreker den dynamiske silhuetten. De nye 19-tommers San Francisco  diamantslipte lettmetallfelgene gir bilen et ekstra atletisk preg.

Den nye, rammeløse vertikale grillen har en design som glir perfekt inn i helheten. Full-LED-hovedlyktene med statiske adaptive lys rammes inn av de karakteristiske kjørelysene som er formet som hoggtenner. Sett bakfra karakteriseres Peugeot 5008 SUV av den brede stripen i glanset sort, nye full-LED-hovedlykter med mørkt glass, klør med 3D-effekt og dynamiske blinklys. 

Black Diamond-taket med takbøyler i aluminium fremhever den robuste og aerodynamiske profilen. Panoramasoltaket slipper inn lys og sørger for en trivelig atmosfære i kupeen. Til tross for at Peugeot 5008 SUV er en av de mer kompakte bilene i segmentet, er det god plass innvendig. Plassen er utnyttet optimalt, og kupeen er svært fleksibel og kan tilpasses fra én til sju sitterplasser. Den elektriske bakluken kan betjenes med foten og gir enkel tilgang til det store bagasjerommet.

Førerplass

Den oppdaterte og ergonomiske PEUGEOT i-Cockpit® gjør kjøreopplevelsen enda bedre.
Den nye PEUGEOT 5008 SUV har et kompakt ratt som ligger godt i hendene, sju vippebrytere* og en ny 10-tommers HD-berøringsskjerm. De nye digitale head-up-instrumentene med 12,3-tommers skjerm viser viktige kjøredata i synsfeltet ditt, slik at du slipper å flytte blikket fra veien. Du kan tilpasse visningen slik du vil.  

Teknologi

Ute på veien vil du få god hjelp av de mange førerassistentsystemene i Peugeot 5008 SUV, blant annet nyeste generasjon automatisk nødbrems og trafikkskiltgjenkjenning. I byen vil du ha nytte av parkeringsfunksjoner som 360-graders kamera og parkeringsassistent. Med Advanced Grip Control kan du ta deg fram overalt. Du kan tilpasse veigrepet til Peugeot 5008 SUV etter vær- og føreforhold. I bratte nedoverbakker hjelper nedoverbakkeassistenten deg å regulere farten.

Det infrarøde kameraet til Night Vision oppdager fotgjengere og dyr på inntil 200 meters avstand, i mørket og ellers når sikten er dårlig. Det er lengre enn lyktenes rekkevidde, og gir deg mulighet til å reagere raskere. Bildet vises på det digitale displayet i synsfeltet ditt, samtidig som du hører en varsellyd. Med Drive Assist Plus pakken får du funksjoner for delvis selvkjøring. Filholderassistenten og adaptiv cruisekontroll med Stop&Go funksjon tilpasser automatisk hastigheten etter kjøretøyet foran og sørger for at bilen din holder trygg avstand. Samtidig holder assistenten din valgte plassering i filen.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100