Peugeot e-2008

PEUGEOT e-2008 SUV med innovativ PEUGEOT i-Cockpit® 3D og avansert teknologi byr på spennende kjøreopplevelser og høy komfort.

Elbilen har en rekkevidde på opptil 345 km iht. WLTP

PEUGEOT e-2008 SUV har en kraftfull design med elegante og markante linjer og høy bakkeklaring. Den uttrykksfulle fronten med spennende lyssignatur, de 18-tommers felgene med aerodynamiske designelementer, det nesten vannrette panseret, vinduslistene i glanset sort og Black Diamond-taket gjør bilen ekstra sportslig.

  • 345 km rekkevidde
  • Hurtiglading
  • Smarte løsninger

Fronten til PEUGEOT e-2008 SUV kjennetegnes av en lav frontrute som fremhever karosseriets slanke og atletiske form. Det nesten vannrette panseret går over i en bred grill med kromfinish, omkranset av full-LED-hovedlyktene med tre klør som kompletterer det moderne utseende. Hekken fremheves av den brede stripen i glanset sort, spolieren og de forkrommende doble enderørene. LED-baklyktene med de tre klørne setter et teknologisk preg på bilen og gjør den godt synlig. Det store soltaket slipper rikelig med lys inn i kupeen, både foran og bak.

Bakre del av kupeen er gjort større for å gi bedre plass og komfort til alle passasjerne. Bilen har dessuten en rekke praktiske oppbevaringsrom på strategiske steder i kupeen. Lydisolasjonen er av høy kvalitet.

Bagasjerommet kan tilpasses ulike behov. Med lav lastekant, bred åpning og bakseter som kan slås ned i forholdet 2/3 til 1/3 rommer det mye. Det justerbare bagasjeromsgulvet kan settes i hevet posisjon, slik at det går raskere å laste inn i og ut av bilen. Med gulvet i senket posisjon har du hele bagasjeromsvolumet til disposisjon.

Førerplass

Den ergonomiske førerplassen PEUGEOT i-Cockpit® 3D  består av kompakt ratt, 10-tommers kapasitiv HD-berøringsskjerm  og konfigurerbare digitale 3D-head-up-instrumenter . Bilen har også nøkkelfri adgang og start. Dørene låses automatisk opp eller igjen når du nærmer deg eller forlater bilen med nøkkelen i lommen.

De digitale 3D-head-up-instrumentene viser all kjørerelatert informasjon i synsfeltet ditt. Instrumentene har to lesenivåer som kan konfigureres. Den viktigste informasjonen, blant annet varslinger om hastighet og sikkerhet, vises i form av ikoner slik at du oppfatter dem raskere.

Nyt favorittmusikken din i PEUGEOT e-2008 SUV. Med det eksklusive hifi-anlegget fra Focal gjengis lyden i suveren kvalitet. De ti høyttalerne – inkludert senterhøyttaler, fire diskanthøyttalere, fire basshøyttalere og subwoofer – er plassert over hele kupeen hvor de leverer fyldig, detaljert og dynamisk lyd.

Teknologi

PEUGEOT e-2008 har mye ny teknologi og førerassistentsystemer som øker sikkerheten og hjelper deg å manøvrere bilen og beholde oversikten over området rundt den. Bilen leveres med Drive Assist Plus som delvis kjører bilen selv. Lane Positioning Assist og adaptiv cruisekontroll med Stop&Go-funksjon sørger for at bilen automatisk holder samme hastighet som kjøretøyet foran og holder sikker avstand.

Med Advanced Grip Control kan du tilpasse veigrepet etter forholdene. Velg mellom tre moduser for sand, gjørme og snø. Nedoverbakkeassistenten hjelper deg å kontrollere hastigheten i bratte nedoverbakker.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100