Peugeot e-2008

EN SPORTSLIG OG SMIDIG SUV

Nye Peugeot E-2008 SUV er perfekt for deg som er på jakt etter en kompakt og allsidig SUV. Inni er den romslig, og har et stort bagasjerom. Den avanserte teknologien og Peugeots egne digitale førermiljø Peugeot i-Cockpit® 3D sikrer kjøreglede og komfort. Dette er bilen som tar deg på ditt neste eventyr!

Nye Peugeot E-2008 SUV kommer med opptil 406 km rekkevidde, splitter ny motor, større batteri, nye signaturlys, nye lettmetallfelger og en ny og bred grill.

  • Opptil 406 km rekkevidde
  • Hurtiglading
  • Smarte løsninger

RENTEKAMPANJE

2,99%

På både lån og leasing. Kontakt oss for mer informasjon

Motoren i E-2008 SUV yter nå 156 hestekrefter, en oppgang på 20 hestekrefter.

Batteriet øker fra 50 til 54 kWt. Dette sammen med et lavt forbruk gjør at rekkevidden øker fra 345 til 406 kilometer (WLTP ved blandet kjøring).

E-2008 SUV vil fortsatt komme med to typer ombordladere, 7,4 kW og 11 kW. En hurtiglader med minst 100 kW effekt vil gi en anslått ladetid fra 20 til 80 prosent på 30 minutter.

Peugeots unike i-Cockpit videreføres i nye E-2008. i-Cockpit kjennetegnes av et kompakt og sportslig ratt og at det digitale instrumentpanelet er plassert i øyehøyde rett over rattet. Skjermen på ti tommer og har 3D-visning.

10-tommers skjerm i midtkonsollen er standard. Den kan brukes til å styre radio- og telefonfunksjoner, PEUGEOT i-Connect og PEUGEOT i-Connect Advanced. Under skjermen er pianotastene beholdt for rask tilgang til nøkkelfunksjoner.

Det er intuitivt å bruke systemet med flere vinduer som styres av snarveier og Widgets. Man kan sveipe både opp og ned og høyre og venstre. Et trykk på skjermen med tre fingre tar deg «hjem».

Peugeot i-Connect tilbyr full trådløs tilkobling med Apple CarPlay eller Android Auto. Peugeot i-Connect Advanced gir tilgang til TomTom tilkoblet navigasjon som oppdaterer seg «over the air» (OTA).

MyPeugeot-appen kommer også med nye funksjoner. Den har digitalt servicehefte, kjørerute kan legges inn i appen før turen starter, for så å bli overført til bilen automatisk, og man kan for eksempel planlegge lading på ledige stasjoner langs den ruta som er lagt inn i navigasjonen.

Siden Peugeot i-Connect og Peugeot i-Connect Advanced nå er trådløse, er ladeffekten på bilens ladeplate for mobil tredoblet til 15 watt.

E-2008 SUV får en helt ny lyssignatur og blir den andre Peugeotmodellen, etter 508, som får dette. Den nye signaturen kjennetegnes av tre vertikale lysklør som er felt inn i de blanke sorte innsatsene i støtfangeren. Kombinasjonen skaper en tøft utseende som passer godt på en SUV.

Det samme utrykket finner man bak. De nye LED-baklysene med de karakteristiske tre klørne er ikke til å ta feil av. I motsetning til foran er de her mer horisontale, har doble lameller, og de skal skape et inntrykk av at bilene er bredere.

\
Sort Perla Nera
\
Grå Artense
\
Blå Vertigo
\
Grå Sellenium
\
Rød Elixir
\
Hvit Okenite

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100