NYE Peugeot E-308 SW

Stasjonsvogn er en sikker vinner for hele familien. Elbilen Peugeot E-308 SW kommer nå i en oppgradert og tøffere utgave. Design, komfort og teknologi står i fokus. Den er deilig å sitte i, har lavt støynivå og et stort bagasjerom. Dette er en bil du kan glede deg til å kjøre!

Den nye vertikale grillen med Peugeots nye løvelogo, det langstrakte panseret og den skrånende frontruten gir den nye Peugeot E-308 SW stasjonsvogn et kraftfullt utseende.
 
Bilen har en markant, elegant design som bryter med det konvensjonelle, og er samtidig praktisk og allsidig.
 
Med kompakte utvendige mål er bilen likevel romslig innvendig. Den slanke profilen skaper et sportslig og elegant preg som fremheves av kromelementer, en stilfull lyssignatur og merkets nye løvelogo.
  • Rekkevidde opptil 410 km
  • Ladetid: 30 min til 80% rekkevidde
  • Effekt: 115 kW (156 hk)
Peugeot tar komfort og kjøreglede på alvor, slik at du får en unik kjøreopplevelse.
Med et kompakt ratt med integrerte betjeningselementer, avansert teknologi og det siste nye innen førerassistentsystemer.
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i nye Peugeot E-308 SW. Materialer, deisgn, nettbaserte løsninger, drivlinje og komfort er nøye gjennomtenkt for at du skal ha den beste kjøreopplevelsen.
Det prisvinnende førerplass-systemet Peugeot i-Cockpit er selvfølgelig å finne i nye E-308 SW. Se frem til den nye generasjonen som består av et kompakt ratt med integrerte betjeningselementer, konfigurerbar 10-tommers digitalt instrumentpanel med 3D-skjerm og 10-tommers midtmontert HD-berøringsskjerm.

HD-berøringsskjermen er enkel og intuitiv å bruke. Den er på hele 10 tommer og kan lett tilpasses slik du vil ha den. Med konfigurerbare Peugeot i-Toggles får du rask tilgang til funksjonene du bruker hver dag. Kanskje foretrekker du å ha telefonkontaktene eller kartet lett tingjengelig?

Infotainmentsystemet Peugeot i-Connect Advanced sørger for at du kan holde øynene på veien: Stemmestyring, Nettbasert navigasjon fra TomTom og Trådløs MirrorScreen-funksjon.

Peugeot E-308 SW har flere funksjoner som øker komforten i kupeen, blant annet: Ambientebelysning med LED-lys i åtte farger. Avansert Hi-Fi anlegg fra Focal sørger for glimrende lydopplevelser. Luftbehandlingssystemene AQS og Clean Cabin sørger for god luftkvalitet.

Nyt den høye materialkvaliteten, de ergonomiske setene med setevarme og massasjefunksjon og det oppvarmede rattet med integrerte betjeningselementer som sørger for høy komfort. Setene er godkjent av den tyske rygghelseforeningen AGR.

\
Sort Perla Nera
\
Blå Cuivre
\
Grå Artense
\
Grå Sellenium
\
Rød Elixir
\
Hvit Okenite

Send inn skjema for å få mer informasjon

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100