NYE Peugeot E-308

Oppdag den nye kombimodellen Peugeot E-308. Flott design, høy kvalitet og spennende kjøreegenskaper. Opptil 413 km elektrisk rekkevidde.

Svært energieffektiv med et forbruk på 14,9 kWt/100 km

Nye Peugeot E-308 har en nyskapende design med skarpe linjer som gjør at den skiller seg ut. Det tøffe og markante bakpartiet med den lave taklinjen, skuffer heller ikke. Den nye versjonen har også blitt litt bredere og ligger godt på veien. Med sin atletiske og strømlinjeformede profil er dette en bil du bare må snu deg etter.

  • Rekkevidde opptil 413 km
  • Ladetid: 30 min til 80% rekkevidde
  • Effekt: 115 kW (156 hk)
Peugeot tar komfort og kjøreglede på alvor, slik at du får en unik kjøreopplevelse.
Med et kompakt ratt med integrerte betjeningselementer, avansert teknologi og det siste nye innen førerassistentsystemer.
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i nye Peugeot E-308. Materialer, deisgn, nettbaserte løsninger, drivlinje og komfort er nøye gjennomtenkt for at du skal ha den beste kjøreopplevelsen.
Det prisvinnende førerplass-systemet Peugeot i-Cockpit er selvfølgelig å finne i nye E-308. Se frem til den nye generasjonen som består av et kompakt ratt med integrerte betjeningselementer, konfigurerbar 10-tommers digitalt instrumentpanel med 3D-skjerm og 10-tommers midtmontert HD-berøringsskjerm.

HD-berøringsskjermen er enkel og intuitiv å bruke. Den er på hele 10 tommer og kan lett tilpasses slik du vil ha den. Med konfigurerbare Peugeot i-Toggles får du rask tilgang til funksjonene du bruker hver dag. Kanskje foretrekker du å ha telefonkontaktene eller kartet lett tingjengelig?

Infotainmentsystemet Peugeot i-Connect Advanced sørger for at du kan holde øynene på veien: Stemmestyring, Nettbasert navigasjon fra TomTom og Trådløs MirrorScreen-funksjon.

Peugeot E-308 har flere funksjoner som øker komforten i kupeen, blant annet: Ambientebelysning med LED-lys i åtte farger. Avansert Hi-Fi anlegg fra Focal sørger for glimrende lydopplevelser. Luftbehandlingssystemene AQS og Clean Cabin sørger for god luftkvalitet.

Nyt den høye materialkvaliteten, de ergonomiske setene med setevarme og massasjefunksjon og det oppvarmede rattet med integrerte betjeningselementer som sørger for høy komfort. Setene er godkjent av den tyske rygghelseforeningen AGR.

\
Grønn Olivine
\
Rød Elixir
\
Sort Perla Nera
\
Blå Obsession
\
Hvit Okenite
\
Grå Artense
\
Grå Sellenium

Send inn skjema for å få mer informasjon

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100