Peugeot e-Expert

Elektrisk arbeidskraft med opptil 330 km rekkevidde. Hurtiglading (opptil 100 kW). Opptil 1000 kg hengervekt.

PEUGEOT Expert er varebilen som har alt du trenger, med mange nyttige funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere.

  • 100% elektrisk
  • Opptil 330 km rekkevidde
  • Opptil 1000 kg hengervekt

PEUGEOT Expert kan leveres i en rekke varianter. Du finner garantert en som er tilpasset dine behov. 

Elektromotor

Den nye Peugeot e-Expert har en elektromotor på 136 hk (100kW) som fungerer like bra til bykjøring som til landeveiskjøring. Bak rattet vil du sette pris på den jevne, dynamiske og stillegående kjøringen og dreiemomentet på 260 Nm som gir umiddelbar akselerasjon fra start.

Teknologi

Multifunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og viser fartsgrensen i instrumentpanelet og/eller head-up displayet. Gjeldende fartsgrense foreslås som hastighetsinnstilling for hastighetsbegrenseren eller cruisekontroll dersom denne er aktivert. Ryggekameraet slår seg på automatisk når du setter bilen i revers. Systemet viser området bak bilen i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises også dynamiske hjelpelinjer som flytter seg når du dreier på rattet. Er det hindringer bak bilen, zoomer systemet inn på disse, og du kan velge mellom flere synsvinkler etter behov.

Active Safe Brake er et automatisk nødbremsesystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både stillestående objekter og objekter som er i bevegelse. Hvis du ikke bremser eller ikke bremser kraftig nok, vil systemet bremse automatisk. Systemet kan forhindre kollisjon i hastigheter under 30 km/t eller redusere følgene av kollisjonen ved å bremse bilen hvis kollisjon ikke kan unngås.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100