Peugeot e-Partner

PEUGEOT Partner har vært med på å sette standarden for varebiler i mer enn 20 år. Den nye generasjonen leveres med PEUGEOT i-Cockpit® og byr på en kjøreglede og komfort som er overlegen i segmentet. Du kan velge om du vil ha dieselmotor eller elektrisk drift.

Ulike yrker har ulike krav og behov. PEUGEOT Partner kan leveres i flere ulike versjoner, slik at du finner en bil som dekker akkurat dine behov.

  • 100% elektrisk
  • Opptil 275 km rekkevidde
  • Opptil 750 kg hengervekt

For å dekke alle tenkelige behov fås den nye Peugeot e-Partner i de samme variantene som utgavene med dieselmotor. Du kan velge varebil med nyttevolum på inntil 4,4 m3. Den smarte plasseringen av batteriene under gulvet gir samme volum som på bilene med forbrenningsmotor. Høyden på under 1,90 m gir dessuten tilgang til de fleste parkeringshus.

En pålitelig arbeidsbil

Peugeot Partner er bygd på en variant av EMP2 plattformen og har korte overheng og redusert svingdiameter som gjør den lett å manøvrere. De ulike karosserilengdene betyr at nyttelasten varierer fra 650 til 1000 kg, avhengig av versjon. Standardversjonen gir en lastelengde på 1,81 m eller opptil 3,09 m med Multiflex-baksete. Den lange versjonen gir en lastelengde på 2,16 m eller opptil 3,44 m med Multiflex-baksete. Standardversjonen har plass til to europaller og nyttevolum fra 3,30 til 3,80 m3 med Multiflex baksete. Den lange versjonen har nyttevolum fra 3,90 til 4,40 m3 med Multiflex baksete.

Teknologi

Surround Rear Vision systemet er til god hjelp hvis du kjører en bil uten bak- og sideruter eller med tett skillevegg mot lasterommet. Omgivelsene rett ved bilen vises på skjermen. Systemet har tre funksjoner: En visning av området ved siden av bilen på passasjesiden som gir bedre oversikt over blindsonen. En funksjon som viser trafikkbildet på langt hold. En ryggekamerafunksjon som viser området rett bak bilen og gjør det lettere å manøvrere den.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 1000