Peugeot e-Rifter

100% elektrisk med 7 seter. Rekkevidde opptil 280 km. Hurtiglading (80% på 30 min.)

Nye Peugeot E-RIFTER er en robust bil med avansert nettbasert teknologi og fleksible løsninger. Den har en rekkevidde på 320 km (WLTP)
  • 320 km rekkevidde
  • 7 seter
  • Smarte løsninger
PEUGEOT i-Cockpit® er konstruert for at du skal få en best mulig kjøreopplevelse.
Den ergonomiske førerplassen er romslig og komfortabel, gir deg mange tilpasningsmuligheter og er utstyrt med de nyeste førerassistentsystemene.

Peugeot E-Rifter er utstyrt med en rekke førerassistentsystemer som øker sikkerheten: Dive Assist Plus-pakke med adaptiv cruise control. Advanced Grip Control for bedre fremdrift. Visiopark 180 graders ryggekamera.

E-Rifter er en romslig bil med mange tilpasningsmuligheter: Rad 1: passasjersete som kan legges ned. Rad 2: delt bakseterygg som kan legges ned, eller tre enkeltseter som kan legges helt ned. Rad 3: to enkeltseter som kan tas ut. To lengder: leveres i to lengder og med fem eller sju seter. Du kan få bagasjevolum fra 775 til 4000 liter.

Peugeot E-Rifter har enkel tilgang og mye oppbevaringsplass: To skyvedører. Bakluke som kan åpnes. Zénith-tak med automatisk avblendbart innvendig speil, elektrisk rullegardin, LED-stemningslys og ekstra lagringsplass i den midtre takbuen (92 liter). Midtkonsoll med stor oppbevaringsplass.

Nye E-Rifter er utstyrt med en elektromotor på 100 kW (136 hk). Det gir den en rekkevidde på inntil 320 km (WLTP). Det gir også jevn, dynamisk og stillegående kjøring. Gjenvinning av bremseengeri gjør at du kan lade batteriet mens du bremser, slik at du får lengst mulig rekkevidde. Du kan velge blant tre nivåer med hendler på rattet.

Infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect Advanced med stemmestyring er like enkelt å bruke som en smarttelefon og gir deg tilgang til nettbasert 3D-navigasjon og over-the-air oppdatering av TomTom kart. De nye USB-portene og induksjonsladeren forenkler tilkobling og lading.

Nye E-Rifter er en robust og kraftig bil med høy bakkeklaring, brede hjulbuer og mye beskyttelsesutstyr.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100