Peugeot e-Rifter

100% elektrisk med 7 seter. Rekkevidde opptil 280 km. Hurtiglading (80% på 30 min.)

PEUGEOT Rifter er robust og dynamisk. Den har et moderne interiør med god plass og fleksible løsninger. 

  • 280 km rekkevidde
  • 7 seter
  • Smarte løsninger

Den allsidige flerbruksbilen PEUGEOT Rifter er elegant, robust og kraftig. Med kort, høyt panser og økt bakkeklaring minner den litt om en SUV.  Hovedlyktene med LED-kjørelys og vertikal grill fremhever bilens kompakte og dynamiske design. Den skiller seg tydelig ut med lyssignaturen bak med de tre klørne. Tilhengerpakken (ekstrautstyr) gir mer frihet, mens de to skyvedørene gjør det enklere å gå inn og ut av bilen. Justerbare og tonede vinduer fås også. Den nye Peugeot e-Rifter har et elegant karosseri med e-Rifter logo bak. Ladeluken på venstre bakskjerm skjuler ladekontaktene.

e-Rifter leveres i to lengder (standard og lang) og med inntil syv seter. Dette omfatter passasjersete foran og bakseter i forholdet 2/3-1/3 eller 3 separate seter som kan slås ned med Magic Flat-funksjonen. Tredje seterad har to separate seter som kan tas ut. Du bestemmer selv hvordan setene kan konfigureres. Bagasjerommet rommer mellom 775 og 3500 liter og inntil 4000 liter for den lange versjonen med fem seter. Bakruten som kan åpnes, den lave lastekanten og det flate gulvet gjør det enkelt å laste inn i og ut av bilen.

Førerplass

Med PEUGEOT i-Cockpit® som omfatter kompakt ratt, head-up-instrumenter og 8-tommers berøringsskjerm kjører du enda mer intuitivt.

PEUGEOT i-Cockpit® i den nye e-RIFTER har to nye instrumenter som hjelper deg å holde oversikt over all informasjon som er viktig for kjøring av elbilen. Det analoge instrumentet er standard og utstyrt med effektmåler , forbruksmåler for oppvarming og klimaanlegg, batterimåler og fargeskjerm.

Bak rattet på e-rifter kan førere i alle størrelser glede seg over tilpasset kjørestilling og ergonomiske seter av høy kvalitet. Kupeen har også veldig god akustisk komfort. Zenith taksystem med elektrisk skjerming og LED-lys slipper rikelig med lys inn i bilen. Systemet har også en rekke ekstra lagringsplasser i den midtre takbuen, i takpanelet og i oppbevaringsrommet foran i bilen. Peugeot Rifter innehar rekorden i oppbevaringskapasitet i sin kategori. Oppbevaringsrommene i dørpanelene, midtkonsollen og fotrommene er romslige og lett tilgjengelige.

Teknologi

Den nye e-Rifter er utstyrt med assistenter som gjør det enklere å manøvrere bilen: Visiopark 1 ryggekamera, Parkeringsassistent og Blindsonevarsler. Peugeot førerassistentsystemer gjør det enklere, tryggere og mer komfortabelt å kjøre den nye e-Rifter: Utvidet skilt- og fartsgrensegjenkjenning, Aktiv filskiftevarsler, Nøkkelfri adgang og start, Elektrisk parkeringsbrems.

Med Advanced Grip Control med forbedret antispinnregulering kan du tilpasse kjøreegenskapene til den nye e-Rifter etter behov. Du velger mellom fem innstillinger ved hjelp av en bryter i midtkonsollen. Hvis du kjører mye på krevende veier, kan det lønne seg å velge versjonen med firehjulsdrift.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100