Peugeot e-Traveller

PEUGEOT e-Traveller er en romslig og moderne flerbruksbil med en elektrisk rekkevidde på inntil 330 km.

PEUGEOT Rifter er robust og dynamisk. Den har et moderne interiør med god plass og fleksible løsninger. 

  • 100% elektrisk
  • Inntil 9 seter
  • Mulighet for hengerfeste

PEUGEOT e-Traveller er moderne, elegant og allsidig. PEUGEOT Traveller-serien fås i to lengder (standard og lang), har plass til mange passasjerer (leveres med 5 til 8 seter) og har et bagasjerom som rommer inntil 3000 liter . PEUGEOT e-Traveller er et suverent utgangspunkt for både fritidsaktiviteter og lange kjøreturer.

Den vertikale grillen, LED-lyssignaturen og xenon-hovedlyktene gir e-Traveller et kraftfullt og elegant uttrykk. De to takpanelene i glass kan dekkes til enkeltvis. De slipper mye natuelig lys inn i bilen og gir god utsikt mot himmelen. Taket har LED-belysning og leselys som øker komforten for den enkelte passasjer. Peugeot e-Traveller har dessuten egne luftdyser og klimaregulering for baksetene.

Du kan åpne og lukke de automatiske skyvedørene på Peugeot e-Traveller, selv om du har hendene fulle. Alt du trenger å gjøre, er å bevege foten under den bakre støtfangeren på bilen. Du må ha den elektroniske nøkkelen på deg.

Førerplass

Innvendig har PEUGEOT e-Traveller fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan.

Førerplassen har en enkel og moderne design med elegante materialer og innovativt utstyr.

Det ergonomiske utstyret, som head-up-display* og 7-tommers berøringsskjerm*, er plassert lett tilgjengelig i synsfeltet ditt.

Kombiinstrumentet og berøringsskjermen viser også bilens elektriske funksjoner, blant annet strømflyt.

Teknologi

Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det gir en 180 graders oversikt over området bak bilen, inkludert linjer som viser hvor bilen svinger. Hvis det er hindringer bak veien, vil systemet automatisk zoome inn på disse. Flere visninger kan vises ved behov.

Den aktive nødbremseassistenten er et automatisk nødbremsesystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer alle hindringer, enten de er i bevegelse eller står stille. Hvis du ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler føreren om fartsgrensen i instrumentet og/eller head-up displayet. Du kan legge denne hastigheten inn i hastighetsbegrenseren eller cruisekontrollen, hvis aktivert.

Peugeot e-Traveller er utstyrt med Grip Control med antispinnregulering, som gir bedre kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på instrumentpanelet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Tomin Meling

tomin.meling@aakrabil.no

Tlf. 415 95 100