leasing

LEASINGKAMPANJE

Her har vi samlet alle våre gjeldende leasing kampanjer. Gjør et kupp på en av våre modeller fra Opel, Citroën, Peugeot eller Jeep.

Opel Corsa-e

Kampanje avsluttet

Peugeot e-208

Kampanje avsluttet

Jeep Avenger

Kampanje avsluttet

Citroën ë-C4

Kampanje avsluttet

Opel Mokka-e

Kampanje avsluttet

Peugeot e-2008

Kampanje avsluttet

Hva er leasing?

Mange privatpersoner benytter seg av denne finansieringsløsningen, men mange er usikre på hva leasing egentlig er, og hvordan det fungerer. 

En leasingavtale er i realiteten en avtale om langtidsleie av nybil, og betyr at du leier bilen i stedet for å kjøpe den. Leasing ble først vanlig på bedriftsmarkedet, men er i dag veldig for private også, såkalt privatleasing. En normal leasingavtale har 3 års varighet. Men hvordan fungerer dette i praksis?

Når kunden har funnet bilen han ønsker seg fyller vi ut en leasingkontrakt for tre eller fire år. Dette ordner vi digitalt med kunden på kontoret. Vi går gjennom hvordan en slik avtale er bygget opp, og hva kunden må tenke på underveis.

Hva er startleie, månedsleie og restverdi?
De fleste leasingavtaler har en startleie eller etableringsinnskudd. Startleien betales som navnet indikerer ved oppstart av avtalen og er din «egenkapital» i forbindelse med bilkjøpet. Summen varierer, men utgjør normalt 10% av bilens verdi. Du får ikke igjen startleien, men startleie påvirker månedsleien du betaler. Jo høyere startleie dess lavere månedsleie betaler du. Totalsummen du betaler i avtalens løp blir altså den samme, men den månedlige belastningen på privatøkonomien blir mindre.

Månedsbeløpet du betaler beregnes ut fra bilens verdi, leieperiodens varighet og beregnet kjørelengde. Det månedlige beløpet påvirkes også av restverdien som settes på bilen du kjøper. Restverdien er prisen forhandleren kjøper bilen tilbake for når avtalen er over. Denne verdien settes i samråd med deg, og beregnes ut fra forventet verdi ved avtalens slutt.