Diktervegen 8, 5538 Haugesund | Telefon: 52 70 60 00

Opel varebiler

Oppdag Opels nyttekjøretøy og varebil-serie. Vi dekker ditt forretningsbehov. Se våre modeller Combo, Vivaro eller Movano med elektrisk motor eller dieselmotor.

COMBO-E VAREBIL

Den nye Combo Electric er en helelektrisk varebil som leverer både nullutslipp og maksimal nytteverdi. Selv med sin kompakte profil er denne varebilen virkelig romslig, med et lastevolum på opptil 4.4 m2 – sammen med overlegne lasthåndteringsfunksjoner som FlexCargo®. Med et pålitelig batteri og opptil 330 km elektrisk rekkevidde er den klar til å bringe virksomheten din inn i en grønnere fremtid.

COMBO VAREBIL

Nye Combo er en robust, praktisk og allsidig arbeidsbil som kan transportere både personer og last. Nye Combo har et smart design som gjør den kompakt, men likevel romslig. Den er utstyrt med mange innovative funksjoner som gjør arbeidsdagen din mer komfortabel og effektiv.

VIVARO-E

Gå inn i fremtiden med bransjens mest effektive og allsidige varebil – med nullutslipp og full elektrisk kraft. Utforsk nye Vivaro Electric, tilgjengelig i fire forskjellige karosserityper, to kjøretøylengder og to batteristørrelser for en rekkevidde på opptil 350 km. Med sin overlegne allsidighet og en maksimal nyttelast på 1,263 kg  er denne varebilen en ideell transportør for nesten alle bedrifter, selv når din bedrift er din familie.

VIVARO

Nye Vivaro er en allsidig, komfortabel og praktisk arbeidsbil med fleksible seter, nettbaserte løsninger, stort lasterom og høy nyttelast. Nye Vivaro fås i flere størrelser og med ulike innredningsløsninger, inkludert FlexCargo®, slik at du kan tilpasse den etter dine behov.

MOVANO

Opel Movano er en allsidig bil i kjent Opel-kvalitet. Nå har den blitt enda bedre med oppdatert design, oppgraderte førerassistentsystemer og høyere nyttelast. Nye Opel Movano er godt rustet for de fleste arbeidsoppdrag. Den gjør arbeidsdagen enklere og gir deg lavere driftskostnader. 

Steinar Olsen

Steinar Olsen

Merkeansvarlig Opel

Tlf. 907 73 500

steinar.olsen@aakrabil.no